(video) A fost lansat simulatorul Forza Horizon 4. Și Ken Block se bucură de asta

Cu ocazia lansării pe piață a noului simulator video Forza Horizon 4, celebrul Ken Block a venit în Marea Britanie să marcheze acest eveniment în stilul său. La volanul unui Ford Mustang Hoonicorn cu 1.400 de CP la activ, pilotul a derapat frumos prin zona unde anual se desfășoară Festivalul de Viteză de la Goodwood.

În imagini, Ken Block abordează profesionist toate obstacolele, printre care se numără câteva exemplare clasice MINI, dar și un avion de vânătoare legendar Spitfire din timpul celui de-al Doilea Război Mondial.

În acest filmuleț, un rol l-a jucat și sportivul, actorul de origine islandeză Hafþór Júlíus Björnsson, care este recunoscut drept cel mai puternic om din lume.

Vezi şi: (video) Să fie ultima parte? Ken Block şi echipa prezintă teaserul pentru GymkhanaTEN

Forza Horizon 4 reprezintă o lume dinamică ce permite explorarea zonelor frumoase și istorice ale Marii Britanii. Orice jucător poate colecționa, modifica și conduce peste 450 de mașini.

Jocul a fost lansat oficial în ziua de 2 octombrie 2018 şi este disponibil pentru PC cu Microsoft Windows, dar şi pentru consola Xbox One.

https://www.youtube.com/watch?v=zJ477xAIlgU

Vezi şi: (video) Cu peste 350 de maşini prin Australia. A fost anunţat jocul Forza Horizon 3

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/