(video) A transformat un Moskvich 2715 într-o bijuterie de 100.000 dolari

Grigorii Avetisian este bine cunoscut în regiunea orașului Odessa. Doar puțini sunt cei care se aventurează să transforme un Moskvich vechi într-un automobil unic în lume. A lucrat la mașină mai bine de 11 ani la rând, timp în care a investit în jur de 100.000 dolari SUA. Grigorii spune că nu îi pare rău că a depus atât de mult efort și că ba mai mult i-ar dărui mașina lui Vladimir Putin.

moskvich-002

Ideea de a modifica un Moskvich a pornit mai bine de 11 ani în urmă atunci când Grigorii Avetisian a văzut într-o revistă un articol în care se povestea despre o mașină modificată într-un atelier de tuning din Odessa caracterizată ca o minute a tehnicii de către autor. Și pentru că lui Grigorii nu i s-a părut atât de special acel automobil, a decis să construiască propriul proiect care să ajungă pe coperta aceleași reviste.

Drept bază a servit un Moskvich sau ИЖ 2715 care a fost procurat în anul 1997 din Kiev pentru suma de 6.000 dolari SUA și cu care timp de câțiva ani Grigorii Avetisian a transportat pâinea pe care o producea chiar el. La început mașina a fost dezasamblată în totalitate. Toate părțile din metal care aveau rugină pe ele au fost modificate pe altele noi din oțel inoxidabil, în timp ce toate inserțiile din lemn au fost confecționate din stejar. Roțile, motorul, tapițeria, farurile și multe altele au fost înlocuite cu altele moderne, produse în SUA sau Germania.

moskvich-008

Mașina afost vopsită într-un service autorizat Mercedes-Benz, în timp ce pe capotă tronează simbolul Federației Ruse – un vultur care a fost turnat din metalul obținut de la sute de monede sovietice. Doar pentru a tapița interiorul cu piele naturală a fost nevoie de mai bine de 30 metri pătrați de piele de ovine.

moskvich-004

Grigorii Avetisian spune că petrece mai mult timp cu mașina sa decât cu familia, însă cei din urmă zice că nu se supără. Odată ce a terminat de lucrat la acest Moskvich, Grigorii are grijă să iasă la plimbare cu el doar atunci când timpul de afară este bun, pentru că în restul timpului mașina stă ascunsă într-un garaj cu pereți foarte groși ce amintește de un buncăr. Ca nu cumva roțile să aibă de suferit de la contactul direct cu podeaua garajului, proprietarul a așternut un covor.

moskvich-001

moskvich-002

moskvich-003

moskvich-004

moskvich-005

moskvich-006

moskvich-007

moskvich-008

moskvich-009

moskvich-010

moskvich-011

moskvich-012

moskvich-013

moskvich-014

moskvich-015

moskvich-016

moskvich-017

moskvich-018

moskvich-019

moskvich-020

moskvich-021

sursa: Segodnya.ua

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/