(video) Bălţi: O nouă urmărire pentru a opri un şofer în stare de ebrietate

Un bărbat în vârstă de 29 de ani, domiciliat în municipiul Bălți, fiind la volanul unui automobil de model VW Passat, a fost reținut după ce a refuzat să oprească la somațiile polițiștilor.

Primele imagini au apărut încă ieri pe o reţea de socializare, însă abia astăzi poliţia a venit cu detalii despre caz.

https://www.facebook.com/martorocularmoldova/videos/310314326652173/

Aflaţi dar că în seara zilei de ieri, 18 iunie, în jurul orei 18:00, poliția a fost sesizată de angajații unei stații de alimentare cu carburanţi din municipiul Bălți, precum că un conducător auto consumă alcool și intenționează să urce la volanul mașinii.

Imediat la fața locului a ajuns un echipaj de patrulare, iar șoferul, fiind deja la volanul mașinii, se deplasa haotic. Acesta a fost somat să oprească prin punerea în funcțiune a girofarului și a sistemului de sonorizare, însă conducătorul a ignorat cerințele polițiștilor, încercând să se eschiveze.

Ajungând pe o stradă din oraș, conducătorul a accelerat brusc, lovind din spate automobilul de serviciu al poliţiei, după care a încercat să se eschiveze, efectuând depășirea acestuia. Deplasându-se pe altă stradă, a ajuns în cele din urmă într-o piatră și s-a oprit.

Șoferul a refuzat să coboare din maşină, manifestând un comportament agresiv, astfel polițiștii fiind nevoiţi să-l scoată forțat şi nu uşor din automobil, aplicându-i cătușele. Fiind suspectat de conducerea automobilului în stare de ebrietate avansată, bărbatul a refuzat să fie testat alcooscopic și să-i fie prelevate probele biologice.

La fața locului a fost solicitată grupa de documentare a Inspectoratului de Poliție Bălți. Conducătorul auto a fost reținut pentru 72 de ore. În acest caz a fost inițiată o cauză penală inclusiv pentru ameninţarea sau violenţa săvârșită asupra unei persoane cu funcţie de răspundere sau a unei persoane care îşi îndeplineşte datoria obştească, dar și pentru refuzul recoltării probelor biologice.

În urma accidentului rutier nimeni nu a avut de suferit, automobilul de serviciu al MAI fiind deteriorat nesemnificativ.

Preluarea articolelor de pe AutoBlog.MD se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD.

Materialele de pe AutoBlog.MD sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

De către cititori, like-urile şi share-urile articolelor SUNT SALUTATE!

Vezi şi:

https://autoblog.md/video-urmarire-in-raionul-falesti-s-a-incheiat-goana-cu-masini-ale-politiei-avariate/

https://autoblog.md/video-urmarire-in-nordul-moldovei-isprava-unui-minor-pe-timp-de-stare-de-urgenta-in-tara/

https://autoblog.md/video-politia-a-publicat-un-video-din-timpul-urmaririi-de-ieri-cum-a-incercat-sa-fuga-soferul-baut/

https://autoblog.md/foto-situatie-ca-in-filme-in-singerei-un-tip-s-a-oprit-intr-un-stalp-dupa-ce-a-fost-urmarit-de-politie/

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/