in , , ,

WTFWTF

(video) Momentul unui accident în lanţ, surprins de o cameră de supraveghere pe șoseaua Munceşti

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram!
Le puteţi şi comenta acolo ;)

Momentul unui accident în lanţ a fost surprins de o cameră de supraveghere pe șoseaua Munceşti. Acesta s-a produs în ziua de ieri, 21 aprilie.

Imaginile disponibile arată că ultimul şofer nu a apreciat corect distanţa faţă de maşina premergătoare care s-a oprit brusc şi a întârziat să apese pedala de frână. Iar un alt şofer care se apropia din urma sa a reuşit la limită să evite un impact.

Svetlana Scripnic, ofiţerul de presă al Direcţiei de poliţie a mun. Chişinău, ne-a putut comunica pe caz că accidentul a fost înregistrat la ora 15:00. Implicat a fost un Ford condus de un şofer de 21 de ani, un VW condus de un şofer de 22 de ani, o Skoda cu un şofer de 33 de ani la volan şi un Lexus cu unul de 34 de ani.

Careva persoane traumatizate nu au fost. Şoferul care va fi găsit vinovat riscă o sancțiune sub forma a 6 puncte de penalizare şi a unei amenzi de până la 1.500 de lei.

accident in lant chisinau
FOTO: facebook.com/roman.motriuc

Un alt accident în lanţ s-a produs tot ieri, aproape de ora 18:00, pe strada Alba Iulia din sectorul Buiucani. Implicate au fost la fel patru automobile de marcă BMW, Renault, Dacia şi Skoda.

Şoferul care va fi găsit vinovat riscă o sancțiune sub forma a 6 puncte de penalizare şi a unei amenzi de până la 1.500 de lei.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa [email protected], iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!