(video) Carambol masiv în China. Peste 200 de maşini s-au ciocnit pe un pod cuprins de ceaţă

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

O persoană a murit în acestă dimineaţă de miercuri după ce peste 200 de autovehicule au fost implicate într-o coliziune în lanţ produsă pe un pod din oraşul chinez Zhengzhou din cauza ceţii dense, au relatat echipele de intervenţie şi postul public de televiziune CCTV, potrivit Reuters.

În imaginile şi înregistrările publicate pe reţelele de socializare se pot vedea autoturisme şi camioane avariate, îngrămădite unele peste altele, pe podul Zhengxin Huanghe. Una dintre maşini era strivită în mijlocul altor vehicule.

„Este prea înfricoşător. E plin de oameni aici, nu cred că putem coborî de pe pod”, a spus o persoană aflată la locul accidentului, într-o înregistrare video.

Numeroase persoane rănite au rămas blocate în autovehicule, iar departamentul de pompieri a trimis 11 autospeciale şi 66 de pompieri pentru a acorda asistenţă, a relatat postul public de televiziune.

În multe regiuni, vizibilitatea era sub 500 de metri miercuri dimineaţă sau chiar sub 200 de metri pe alocuri, a precizat serviciul meteorologic.

Postul CCTV a relatat că autovehicule care circulau în ambele direcţii pe pod, un punct important de traversare a Fluviului Galben, au fost implicate în numeroase coliziuni.

Ulterior, traficul a fost închis complet pe pod.

Cmentariile sunt închise