(foto) EXCLUSIV: Cum va arăta piața “AvtoVAZ” de pe Calea Orheiului în câteva luni

Veşti bune pentru automobiliștii din Moldova. Poate cea mai populară şi cea mai veche piaţă de componente auto din Chişinău va avea parte de o reconstrucţie şi o modernizare complexă! Avem primele imagini şi primele informaţii despre cum va arăta şi ce va conţine!

Potrivit informaţiilor pe care le deţinem, lucrările de reconstrucţie şi de amenajare a unei pieţe moderne vor demara deja din acest an. Atunci când acestea vor fi finisate, potrivit planului, vom asista la faptul că locaţia va deveni un adevărat punct de atracţie zilnică pentru posesorii de maşini.

În primul rând acest lucru se va datora însăşi pieţei care va conţine peste 160 de buticuri-containere amenajate frumos, cu o serie de coridoare pentru acces confortabil, care vor înlocui actualele tarabe vechi. Piaţa va fi îngrădită uşor pentru a fi delimitată de alte obiecte de infrastructură, dar şi de o parcare cu peste 700 de locuri!

Numărul mare de locuri de parcare se datorează și magazinului Zikkurat de peste 10.000 de metri pătrați ce va fi amplasat în zonă.

În preajmă vor mai exista câteva locale de agrement pentru vizitatori, filiala unei bănci comerciale, o spălătorie auto, un supermarket, centrul de anvelope 4ROŢI şi chiar o staţie de încărcare pentru electromobilele electrice printre altele!

De asemenea în zonă se va găsi şi noul showroom oficial LADA, care va împărţi o clădire imensă cu un centru comercial.

Vezi şi: Exclusiv: LADA revine în Moldova

Vezi şi: (video) Mizeria nu se poate vedea cu ochiul liber. Drona AutoBlog.MD a filmat piaţa auto VAZ de la înălţime

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/