(video) Dintr-un showroom din Carolina de Nord s-au furat foarte uşor patru maşini

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Centrul auto Rick Hendrick City Chevrolet, din estul oraşului Charlotte din Carolina de Nord, a fost victima unui jaf destul de îndrăzneț. O gașcă de hoți a intrat în showroom și a furat patru mașini simultan, deşi s-a umblat în mai multe: un Chevrolet Corvette Stingray din 2020, un Dodge Challenger din 2021, un Chevrolet Tahoe din 2021 și un Jeep Compass Trailhawk din 2020.

Infracțiunea a fost surprinsă de camerele de supraveghere. Potrivit poliţiei locale, hoții nu numai că nu și-au ascuns fețele, ci și, în mod suspect, au găsit cheile-breloc ale maşinilor. Iar detectivul care se ocupă de caz ţine să creadă că răufăcătorii parcă ştiau unde se află cheile, astfel fiind explicată viteza cu care au reuşit să obţină ceea ce şi-au dorit. Au intrat în clădire, au luat cheile, le-au scos afară, au urcat și au plecat.

Autoritățile cred că autoturismele vor fi scoase la vânzare (dacă nu s-au vândut deja), ori dezmembrate înainte de a extrage piese de schimb valoroase. Pentru ajutor în vederea găsirii hoţilor cazul a fost făcut public acum (deşi s-a întâmplat în prima săptămână a lui februarie) şi se oferă o recompensă de 10.000 de dolari.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/