(video) Conflict în Chişinău. Cum şoferul unei betoniere şi a unui monovolum şi-au stricat maşinile unul altuia

Un conflict între doi conducători auto din capitală a fost surprins pe strada Calea Ieşilor, cu o continuare pe şoseaua de centură a oraşului. Din circumstanţe neclare, dar cel mai probabil pentru că şoferul de la volanul betonierei nu a fost destul de atent, ori nu l-a văzut pe celălalt şi l-ar fi expus unui pericol, cei doi bărbaţi nu au putut nicicum împărţi drumul.

Cel de la volanul monovolumul a decis să se răfuiască într-un “stil moldovenesc” bine cunoscut – să se oprească în faţa celuilalt pentru câteva clipe şi să nu-l lase să treacă. De cealaltă parte, camionagiul nu s-a lăsat intimidat şi a găsit cum să-l ocolească, călcând după asta acceleratorul din greu. “Cursa” dintre cei doi a continuat până la o benzinărie de la intrarea pe strada Pietrăriei.

Acolo, cei doi conducători auto au trecut deja la vandalism. Primul a început conducătorul monovolumului care a părăsit maşina, s-a băgat în faţa camionului şi probabil i-a făcut ceva, motiv pentru care şoferul din betonieră a decis să-i răspundă şi l-a ajuns din urmă când primul a încercat să plece, lăsându-l fără o oglindă retrovizoare. A urmat din nou revanşa celui din autoturism, care a scos o lopată din portbagaj şi a mers să-i strice şi el o oglindă.

https://www.facebook.com/gbmnews.md/videos/2773761846180164/

Din alt unghi:

https://www.facebook.com/VHincu/videos/10157319476865994/

Preluarea articolelor de pe AutoBlog.MD se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD.

Materialele de pe AutoBlog.MD sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

De către cititori, like-urile şi share-urile articolelor SUNT SALUTATE!

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise

slot gacor https://dapurberita.tubaba.go.id/kontak/