Permisele de conducere eliberate în Moldova şi Germania vor putea fi recunoscute reciproc, însă cu o condiţie

Permisele de conducere eliberate de autoritățile Republicii Moldova și Germaniei vor putea fi recunoscute reciproc pe teritoriul ambelor state, cu omologarea examenului teoretic, urmând ca examenul practic să fie susținut în mod obligatoriu!

De aici denotă faptul că vor fi necesare: de depus un efort în demonstrarea capacităților de conducere examinatorilor germani, dar şi câteva cheltuieli de ordin financiar, în acest sens.

În cadrul celei mai recente şedinţe de Guvern a fost aprobată inițierea negocierilor asupra proiectului Acordului dintre Republica Moldova și Republica Federală Germania privind conversiunea permiselor de conducere.

Inițiativa a fost lansată de partea germană, în urma multiplelor solicitări ale cetățenilor moldoveni privind recunoașterea permiselor de conducere naționale ale Republicii Moldova pe teritoriul Germaniei!

Menționăm că permisele de conducere auto vor putea fi convertite doar pentru cetățenii moldoveni sau germani care au reședință pe teritoriul celeilalte țări!

Vezi şi:

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/