(video) Urmărire în nordul Moldovei. Isprava unui minor pe timp de stare de urgenţă în ţară

Mai mulţi inspectori INP au avut de muncă după ce în seara zilei de 30 martie curent, un adolescent în vârstă de 16 ani, care s-ar fi plictisit de stat acasă din cauza restricţiilor impuse de autorităţi, a decis să procedeze ca în filme. De dragul distracţiilor, a luat fără permisiunea părinților mașina din curtea casei și cu alți doi amici s-a pornit pe drumurile din municipiul Bălți.

Reținere Bălți

A luat mașina tatălui și s-a pornit cu amicii la aventuri

În seara zilei de 30 martie un tânăr de 16 ani a luat fără permisiunea părinților mașina din curtea casei și alți doi amici și s-au pornit pe drumurile din municipiul Bălți.

Însă, la o intersecție din oraș, un echipaj de patrulare care se afla la supravegherea traficului rutier a observat că de sub capota automobilului „aventurierilor” iese fum.

Ofițerii de patrulare imediat au reacționat încercând să acorde ajutor, însă tânărul observând că poliția se aproprie de ei, brusc a accelerat încercând să se eschiveze de la fața locului.

Echipajul #INP a pornit după ei, iar prin intermediul mijloacelor sonore au solicitat șoferului să stopeze pe dreapta pentru că își pun viața în pericol deplasându-se cu un automobil cu defecțiuni tehnice. Cu ajutorul unui alt echipaj acesta a fost mobilizat în apropriere de satul Răuțel, raionul Fălești.

Șoferul a fost supus testului alcoolscopic, rezultatul arătând o concentrație de 0,16 mg/l în aerul expirat, iar autovehiculul a fost dus la parcarea specială.

Posted by Inspectoratul Național de Patrulare al IGP on Tuesday, March 31, 2020

Parcă toate bine şi frumoase în opinia lor, însă, la o intersecție din oraș, un echipaj de patrulare care se afla la supravegherea traficului rutier, a observat că de sub capota automobilului în cauză, care era oprit, ieşea fum.

Ofițerii de patrulare imediat au reacționat încercând să acorde ajutor, însă tânărul, observând că unul dintre inspectori s-a apropiat, brusc a accelerat încercând să se eschiveze de la fața locului.

Echipajul INP a pornit după ei, iar prin intermediul mijloacelor sonore au solicitat șoferului să tragă pe dreapta pentru că își pune viața în pericol, dar şi a pasagerilor săi, deplasându-se cu un automobil cu defecțiuni tehnice. Cu ajutorul unui alt echipaj, atât autovehiculul, cât şi chefliii care au încercat să scape, au fost imobilizaţi tocmai în apropriere de satul Răuțel, raionul Fălești.

Tânărul, care nu este nici măcar un şofer cu acte în regulă, a fost supus testului alcoolscopic, rezultatul arătând o concentrație de 0.16 mg/l în aerul expirat! Autovehiculul a fost dus la parcarea specială, dar despre ce pedepse riscă cel puţin autorul ideii cei de la INP au preferat să nu spună.

Preluarea articolelor de pe www.autoblog.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD. Materialele de pe www.autoblog.md sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Vezi şi:

https://autoblog.md/video-urmarire-in-raionul-orhei-soferul-dupa-ce-a-fost-oprit-s-a-inchis-in-masina/

https://autoblog.md/video-urmarire-ca-filme-raionul-hancesti-politia-oprit-un-minor-baut-care-gonea-cu-76-de-kmh/

https://autoblog.md/video-un-sofer-din-lituania-a-incercat-sa-fuga-de-politie-iata-cum-s-a-terminat-urmarirea/

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/