(video) Test Drive: CFMOTO ZFORCE 1000 SPORT

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Am găsit un vehicul interesant pentru aventuri în off-road-ul moldovenesc şi am avut ocazia să punem la încercare acest model captivant într-o sesiune de test drive, fiind impresionați de capacitățile sale. Este vorba despre un SSV produs de marca CFMOTO, care poate fi achiziționat în mod oficial şi cu o garanţie de la un reprezentant precum este compania Motoland.

Una dintre caracteristicile care ies în evidență este motorul său destul de puternic în raport cu greutatea totală. Are unul cu doi cilindri în V şi un volum de aproximativ un litru, care oferă suficiente forţe pentru a aborda terenurile dificile și înclinate. Cu 79 de cai putere la dispoziție, accelerația este rapidă și vă permite să vă deplasați cu ușurință pe trasee dificile.

În mod evident, alt aspect cheie al unui astfel de SSV este suspensia pentru a gestiona terenurile accidentate. CFMOTO ZFORCE 1000 SPORT are una independentă pe fiecare roată. Am testat vehiculul pe terenuri cu denivelări și gropi, făcând faţă cu uşurinţă tuturor provocărilor.

Iar designul reflectă robustețea și capacitatea sa în afara asfaltului. Având o construcție solidă, inspiră încredere și rezistență. Spațiul din cabină este proiectat ergonomic, cu locuri confortabile și un panou de control ușor de utilizat. De asemenea, dispune de un sistem de direcție asistată, ceea ce face manevrarea ușoară chiar și pe terenuri dificile.

Vă invităm să vedeți impresiile în urma conducerii unui astfel de SSV fără a avea mare experiență şi să ne spuneţi în comentarii dacă v-aţi adăuga unul în garaj sau nu!

Aici găsiți link spre canalul nostru de YouTube! Dacă nu suntenţi încă abonat, nu ezitaţi să o faceţi!

Cmentariile sunt închise