România: Celebrul vlogger Selly a devenit temporar pieton după ce a fost prins cu 236 km/h

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Sâmbătă, 23 martie, Inspectoratul General al Poliției Române a emis un scurt comunicat de presă cu următoarea informație. În aceeași zi, în jurul orei 14:50, polițiștii Brigăzii Autostrăzi au depistat în trafic, pe Autostrada A1 București-Pitești, la km 35 al sensului de mers către Pitești, un autoturism care se deplasa cu 236 de km/h.

Autoturismul a fost oprit, iar la volanul acestuia a fost identificat un tânăr de 23 de ani, originar din Municipiul Craiova. Acesta s-a ales cu o amendă de 3.300 de lei românești (circa 13.000 MDL).

Ca măsură complementară, polițiștii i-au reținut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce pentru 120 de zile.

Selly la volanul unui Porsche 911 Turbo S
Selly la volanul unui Porsche 911 Turbo S

Și acum aflați cine este șoferul cu pricina. S-a dovedit a fi nimeni altcineva decât Andrei Șelaru, cunoscut mai bine în mediul online drept Selly. Acesta și-a informat urmăritorii, în mod tradițional, că regretă incidentul și recunoaște că a fost un act iresponsabil.

Selly nu este la prima abatere de genul, deoarece în 2020 a fost prins circulând cu un Mercedes-Benz CLS cu 189 km/h. Atunci a rămas pieton pe o durată de trei luni.

Selly la volanul unui Porsche 911 Turbo S

Cât privește automobilul folosit pentru deplasarea cu 236 km/h, vorbim despre al său Porsche 911 Turbo S de ultimă generație.

Amintim că este propulsat de un motor boxer twin-turbo de 3.8 litri şi cu şase cilindri, care dezvoltă 650 CP şi 800 Nm de cuplu. De pe loc şi până la 100 de km/h poate accelera în 2.7 secunde. Viteza maximă este limitată la 330 de km/h.

Selly la volanul unui Porsche 911 Turbo S

Cmentariile sunt închise