(foto) Situaţie ca în filme. În Sîngerei, un tip s-a oprit într-un stâlp după ce a fost urmărit de poliţie

0

Situaţie ca în filme, pe alocuri amuzantă. Un bărbat a fost încătușat de oamenii legii, după ce a refuzat să tragă pe dreapta și a încercat să scape de inspectorii de patrulare, doar după ce a dat cu maşina într-un stâlp de beton.

S-a întâmplat peripeţia în seara zilei de 27 mai, în localitatea Bilicenii Vechi din raionul Sîngerei, scrie deschide.md

Bărbatul în vârstă de 32 de ani a fost observat de un echipaj de patrulare când se deplasa cu viteză excesivă la volanul unui automobil BMW 730D, cu plăcuțe de înmatriculare de Lituania. Vitezomanul a fost somat de polițiști să tragă pe dreapta, însă acesta nu s-a subordonat cerințelor și a accelerat încercând să scape de polițiști.

Însă, aşa s-a întâmplat că la un moment dat, având pulsul inimii mai intensificat decât oricând, a pierdut controlul volanului, iar mașina s-a izbit violent într-un automobil Honda Acord și a fost ulterior proiectat într-un stâlp. În urma impactului, pasagerul din Honda, un tânăr în vârstă de 33 de ani, s-a ales cu mai multe traumatisme și a fost transportat la spital.

Oamenii legii l-au încătușat pe șoferul BMW-ului, iar pe numele său a fost întocmit un proces verbal pentru neîndeplinirea indicației legale de oprire a vehiculului şi de acordare vehiculelor a priorității de trecere.

Preluarea articolelor de pe AutoBlog.MD se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD.

Materialele de pe AutoBlog.MD sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

De către cititori, like-urile şi share-urile articolelor SUNT SALUTATE!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata