(video) Accident cu două persoane decedate, printre care un bebeluş, lângă Țînțăreni. Vezi cum s-a produs

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

(update) Potrivit IGSU, angajații au fost alertați pentru a efectua lucrări de descarcerare prin apel la 112 la ora 12:57. Potrivit primelor informații, două automobile s-au tamponat frontal, iar o persoană a rămas blocată într-un autovehicul avariat, fiind vorba despre bărbatul în vârstă. Totodată, pompierii au asigurat paza anti incendiară și au efectuat lucrări de spălare a traseului.


Acum două ore, poliția a fost sesizată despre producerea unui grav accident rutier în apropiere de localitatea Țînțăreni din raionul Anenii Noi.

La fața locului, oamenii legii au stabilit că un bărbat de 81 de ani, în timp ce conducea un Renault, preliminar din cauza stării de sănătate, a pierdut controlul asupra volanului şi a ieşit pe contrasens, lovind frontal o Skoda condusă de un tânăr de 29 de ani care se deplasa regulamentar.

În urma impactului, șoferul din Renault a decedat la fața locului, iar un bebeluş de aproape 4 luni din Skoda a fost preluat de un echipaj medical, dar a decedat în drum spre spital. Conform datelor poliţiei, copilul nu se afla într-un dispozitiv auto de fixare.

Pe caz a fost inițiat un proces penal pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Cmentariile sunt închise