(foto) Operaţiunea pe traseul R 34 a avut rezultate. Peste 260 de şoferi s-au întâlnit cu poliţia

Inspectoratul Național de Patrulare desfășoară zilnic acțiuni pentru salvarea de vieţi omeneşti, prin depistarea şi tragerea la răspundere a celor care comit încălcări ale regimului circulației rutiere, în special a celor care conduc cu viteză neregulamentară.

O operaţiune desfăşurată pe parcursul zilei de ieri în sudul ţării a demonstrat că mai există unii şoferi care nu pot lăsa acest “viciu”. Inspectori de patrulare au fost prezenți pe traseul Hâncești – Leova – Cahul – Giurgiulești, acolo unde au utilizat aparate de măsurare a vitezei de deplasare a autovehiculelor.

Vezi şi: (video) INP arată cât de uşor îi este să prindă vitezomani şi să-i amendeze cu maşinile capcană

Nu uita: Dublă operaţiune anunţată de INP până pe 20 iunie! Află detalii

În urma acțiunii desfășurate, 268 de șoferi au fost depistați încălcând regimul legal de viteză. Din numărul total, mai mult de 50% de șoferi au depășit viteza cu până la 20 de km/h.

Pe lângă faptul că au depășit limita legală de viteză, 31 dintre ei mai aveau și alte încălcări ale Regulamentului Circulației Rutiere în “cont”, iar unul a fost prins şofând în stare de ebrietate.

Vezi şi: (video/update) „Ţi-ai permis, n-ai permis”. Şoferii băuţi care vor face infracţiuni nu vor avea dreptul să conducă timp de 4 ani

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/