(foto) “Corp” de Tiguan şi “faţă” de Kodiaq? Cum ar putea arăta noua Skoda Yeti

Până la sfârşitul anului 2017, Skoda va anunţa premiera noii generaţii Skoda Yeti. Colegii de la Auto Express s-au antrenat în desenul unor ilustraţii şi au încercat să afle cum va arăta potenţialul bestseller după ce au adunat toate informaţiile disponibile.

Astfel, britanicii şi-au imaginat forma unui Tiguan de generaţie nouă cu o “faţă” a modelului Skoda Kodiaq. O astfel de interpretare ar fi foarte aproape de adevăr, deoarece la baza noului Yeti va sta platforma MQB şi cel mai probabil, la capitolul design, va fi influenţat de fratele mai mare.

Vezi şi: (foto) Prototipul noii generaţii Skoda Yeti ar fi fost surprins la teste

Dacă scenariul celor de la Auto Express va fi adevărat, marca cehă va da naştere unei copii mai mici a modelului Kodiaq. Chiar dacă actualul model Yeti, lansat din 2009, este iubit pentru un caracter individual şi un exterior unic, noua transformare într-o maşină cu forme normale a unui crossover nu va fi un eşec.

Vezi şi: (foto) Agenda Skoda pentru anul 2017: Rapid facelift şi noua generaţie Yeti

Modelul Yeti este şi el unul cheie în gama Skoda, în ultimii ani fiind vândut în Europa în peste 60.000 de exemplare/an.

Cel mai probabil modelul va creşte în dimensiuni pentru că şi ampatamentul lui Tiguan a crescut de la 2.604 la 2.681 mm, iar maşina din generaţia actuală are o dimensiune între osii egală cu 2.578 mm. Volumul portbagajului va creşte şi el, cifra depăşind 500 de litri.

Ce ţine de gama de motoare şi transmisii, şi aici cel mai probabil le va împărţi cu noul VW Tiguan.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/