(video) TAS 2024: Accesoriile N Performance vor fi valabile și pentru mașinile electrice Hyundai N

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Coreenii de la Hyundai oferă în prezent o serie de accesorii pentru câteva modele sport N cu motoare termice (precum Veloster N, Elantra N, i30 N și i20 N), iar la Tokyo Auto Salon 2024 au venit să spună că în pregătire sunt părți și piese N Performance și pentru electromobile.

O dovadă în acest sens este NPX1 Concept, realizat pe baza modelului IONIQ 5 N, care poartă accesorii prototip.

NPX1 prezintă o serie de îmbunătățiri specifice mărcii N, care vor fi disponibile pentru achiziție dintr-un catalog N Performance Parts în viitorul apropiat.

Acesta include un splitter din fibră de carbon pentru partea frontală, praguri laterale, difuzor posterior, aripă posterioară, jante ușoare hibride din fibră de carbon, plăcuțe de frână de înaltă performanță și arcuri de suspensie care coboară garda la sol, etc.

Interiorul nu se arată, dar are mai multe suprafețe îmbrăcate în Alcantara și scaune sport de curse, printre altele.

Hyundai nu spune că analizează, ci intenționează să transforme aceste accesorii prototip în unele de producție, în vederea vânzărilor în 2024. Începând cu noul IONIQ 5 N, Hyundai va extinde disponibilitatea produselor N Performance Parts pentru toate modelele N.

Și va mai exista o surpriză! Hyundai va dezvolta și unele personalizări software, care vor afecta sunetul și calibrarea dinamică a mașinii, fiind aplicate prin actualizări OTA.

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise