(foto) Primele imagini neoficiale cu Mercedes-Maybach SUV. Iată când va fi lansat modelul

Presa auto din Marea Britanie a aflat careva informaţii proaspete despre viitorul SUV de lux pe care îl dezvoltă nemţii de la Mercedes-Benz.

Maşina de serie va concura direct cu modele ca Range Rover SV Autobiography Dynamic, Bentley Bentayga şi Rolls-Royce Cullinan.

Lansarea lui Mercedes-Maybach SUV este programată pentru anul 2019, iar preţul acestuia va fi de cel puţin 180.000 de euro. Maşina va fi construită pe baza noii, a treia generaţie GLS care urmează a fi produsă.

Performanţele, designul habitaclului şi posibilităţile modelului vor fi asemănătoare cu cele ale unui Mercedes-Maybach S-Class, lansat în 2015.

Pieţele cheie vor fi China, America de Nord, Rusia, etc.

Designul lui Mercedes-Maybach GLS va fi unic şi se va deosebi de modelul obişnuit GLS, nu doar prin logouri şi cantitatea de elemente cromate. Mai multe detalii vor fi preluate şi de la conceptul Mercedes-Maybach 6.

Vezi şi: (video) Nimeni nu are voie să se aşeze la volan? Conceptul Vision Mercedes-Maybach 6 este radioghidat

Cel mai probabil, viitorul SUV de lux va primi o grilă impunătoare a grilei radiatorului, blocuri optice şi stopuri exclusive, jante unice şi multe elemente cromate.

Nu se exclude nici faptul că ampatamentul maşinii va fi mai lung decât cel al unui GLS obişnuit, totul pentru a oferi cât mai mult spaţiu pentru pasageri.

Vezi şi: (foto) O versiune Maybach ar putea fi construită pe baza noii generaţii Mercedes-Benz G-Class

Sursă: Autocar

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/