(video) Accident cu moldoveni în Polonia. O ambulanță care i-a preluat la spital, implicată în altul

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

O serie de accidente bizare au avut loc ieri în Polonia, cu implicarea câtorva concetățeni. În apropierea localității Gorzno, pe traseul S-17, deocamdată din motive inexplicabile, în urma unui contact cu un autocamion Volvo s-a răsturnat un microbuz Mercedes-Benz Sprinter înmatriculat în Republica Moldova, care transporta 10 moldoveni. Toţi au avut de suferit în măsură diferită, a anunţat în această dimineaţă Ministerul Afacerilor Externe.

Persoanele rănite au fost transportate la cele mai apropiate spitale unde li s-a acordat asistența medicală necesară, una fiind preluată chiar de către un elicopter. Viața cetățenilor este la moment în afara oricărui pericol.

Dar interesant mai este de notat că unii dintre ei, atunci când erau în drum spre spital, au fost implicaţi într-un alt accident. Ambulanţa cu sirenă şi girofar pornit s-a ciocnit cu un autoturism şi s-a răsturnat la fel în afara carosabilului. În ambulanță se aflau cinci persoane, două persoane rănite în accidentul iniţial și echipa medicală.

Și în acest caz, drumul a fost blocat, iar traficul rutier deviat. În urma incidentului, cei doi răniţi au ajuns la spital cu o altă autospecială, dar cu mai multe dureri.

Cauzele producerii accidentelor se stabilesc de autoritățile competente.

Cmentariile sunt închise