(video) Accident evitat la limită într-un sens giratoriu din Chişinău. Imaginile te lasă fără cuvinte

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Veşnica problemă din sensurile giratorii cu multiple benzi din capitală. Foarte mulţi conducători auto demonstrează că nu ştiu cum să le utilizeze, fie refuză să meargă pe ele regulamentar doar pentru a se simţi într-un confort fără efort. Totuşi, aceştia uită că îşi pot pune în pericol bunurile, dacă nu sănătatea, atât personală, cât şi a altor participanți la trafic.

Nu procedaţi nici într-un caz precum utilizatorul acestui BMW X5! Nu de pe această bandă se intră regulamentar pe strada Calea Ieşilor.

Martorul ocular a exclamat că şoferul troleibuzului a fost şocat! O responsabilitate ar fi fost şi pe umerii lui în caz că accidentul ar fi avut loc, deşi el nu era impus să cedeze nimănui.

VIDEO: facebook.com/alexandru.damaschin.3

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise