(video) Accident evitat la limită pe strada 27 martie 1918. Depășirile pot fi periculoase pe aceasta

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Acum trei săptămâni, pe aceeaşi stradă, la câţiva metri distanţă s-a produs un accident cu implicarea a trei automobile. Circumstanţele au arătat atunci că pentru a evita un impact mai dur cu un Renault electric, care ar fi apărut pe neprins de veste şi fără asigurare completă în intersecţie, conducătorul unui BMW a fost nevoit să tragă repede de volan, însă ieşirea pe contrasens l-a dus frontal într-o Skoda din care doi bărbaţi au ajuns la spital.

Şi iată acum o situaţie de accident evitată la limită în circumstanțe asemănătoare. Un şofer care s-a angajat într-o depăşire în rampă a fost nevoit să calce frâna în podea pentru a nu ajunge într-o Toyota.

Cu siguranţă că al său conducător nu s-a aşteptat să aibă pe cineva în faţă când intenţiona să vireze la dreapta, fiind obişnuit să întoarcă privirea doar la stânga, însă pentru că vizibilitatea este redusă în astfel de intersecții strâmte, toţi şoferii care se deplasează pe drumurile adiacente ar face bine să se oprească şi să se asigure complet că pot înainta fără grijă.

VIDEO: facebook.com/bmwsmile

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise