(foto) Skoda a dezvăluit designul şi câteva informaţii tehnice ale noului Vision E Concept

Skoda a dezvăluit primele imagini oficiale ale conceptului Skoda Vision E. Deocamdată putem vedea maşina pe câteva schiţe, iar în realitate va fi prezentată la Salonul Auto de la Shanghai, China.

Vezi şi: (video) Evoluţia designului. În curând vom vedea noul concept Skoda Vision E

Împreună cu aceste imagini digitale, Skoda a dezvăluit şi o parte din caracteristicile acestui concept. După cum s-a presupus anterior, în China va fi prezentat prototipul unui crossover coupe electric, însă reprezentanţii brandului ceh au menţionat că acest concept nu prevestește un viitor Kodiaq Coupe.

Maşina care va fi prezentată la Shanghai Motor Show ne va demonstra cum va fi primul SUV electric al mărcii care are în acelaşi timp şi o caroserie coupe. Cel mai probabil produsul de serie va fi lansat în anii 2019-2020.

La baza lui Skoda Vision E Concept stă noua platformă MEB dezvoltată de Volkswagen. Lungimea îi este egală cu 4.65 metri, lăţimea – 1.92 metri, înălţimea – 1.55 metri, ampatament – 2.85 metri.

Sub “capotă” stau două motoare electrice, câte unul pe fiecare osie, alături de un acumulator din litiu-ion. Puterea totală constituie 306 cai. Autonomia este estimată la 500 de kilometri, în timp ce viteza maximă pe care o poate dezvolta ajunge la 180 km/h.

Conceptul mai dispune şi de sisteme pentru condus în regim autonom. Skoda spune că noul Vision E corespunde tuturor cerinţelor nivelului 3 de condus autonom. Asta înseamnă că automobilul va putea singur să se deplaseze în ambuteiaje, să activeze regimul autopilot pe autostrăzi, să menţină banda de rulare, să evite coliziunile, să facă depăşiri, să caute locuri de parcare libere pentru a le ocupa şi a ieşi din acestea.

Vezi şi: Au apărut primele reguli pentru circulaţia maşinilor cu autopilot. Cele mai avansate vor putea fi conduse fără permis

Mai multe detalii le vom afla de la evenimentul de prezentare. Totodată Skoda a spus că până în 2025 în gamă vor apărea cel puţin cinci modele electrice.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/