(video) Accident grav. Două maşini s-au răsturnat în decor, iar două au devenit obstacole pe traseul Leova-Hîncești

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

(update) Conform ofiţerului de presă al IP Leova, Ciobanu Cristina, accidentul a fost înregistrat în jurul orei 11:00 pe traseul sus menţionat. La faţa locului, poliţiştii au stabilit că a avut loc o ciocnire în lanţ între patru autovehicule, iar un al cincilea, conducătorul căruia a dorit să evite impactul, a derapat de pe drum şi s-a răsturnat într-un canal de scurgere a apelor pluviale.

Cauza preliminară a accidentului este numită neadaptarea vitezei la condițiile meteo şi a prezenței poleiului pe carosabil. Din fericire nimeni nu a avut de suferit şi nimeni nu se afla în stare de ebrietate la volan.


Două autoturisme au derapat și s-au răsturnat în decor pe traseul Leova-Hîncești, iar alte două s-au oprit pe carosabil fiind deteriorate. Potrivit martorilor, victime nu sunt, iar cauza celor întâmplate ar fi poleiul. La fața locului au intervenit cel puțin patru echipaje ale poliției.

VIDEO: Ziuadeazi

Un accident similar s-a întâmplat acum câteva zile în raionul Hînceşti, între localitățile Logăneşti şi Stolniceni. Uimitor sau nu, dar IP Hînceşti nu-l are înregistrat! Secvenţa a fost văzută de peste 1.3 milioane de ori.

Update: Accidentul datează din 2018 şi imaginile video sunt vechi, dar republicate acum recent

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise