(video/update) Accident grav în raionul Edineţ. Zeci de colete, împrăștiate pe carosabil după ce un autocar şi-a pierdut remorca

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

(update 19:00) Accidentul a fost înregistrat printr-un apel la Inspectoratul de Poliție Edineț în jurul orei 14:45. La faţa locului s-a stabilit de către poliţişti că s-a produs la ora 14:40.

Autobuzul de model Setra (înmatriculat în România) cu o remorcă Carspeed se deplasa pe traseul M5 Edineţ-Cupcini, iar la un moment dat, pe un sector de drum sub formă de curbă, aceasta din urmă s-a decuplat şi a intrat pe contrasens, acolo unde s-a ciocnit lateral-stânga cu un autocamion Mercedes-Benz care tracta o semiremorcă Schmithz.

Autocarul era condus de un bărbat de 33 de ani, locuitor al satului Trinca din raionul Edineț. Camionul era condus de un bărbat de 33 de ani, locuitor al oraşului Orhei, care se deplasa regulamentar spre direcția mun. Edineț. Ambii dețin permise de conducere cu categoriile respective şi nu au urcat în stare de ebrietate la volan.

În urma accidentului rutier, conducătorii auto și cei 10 pasagerii care se mai aflau în autocar nu au avut de suferit careva leziuni corporale şi astfel nu au avut nevoie de îngrijiri medicale.

La moment se întreprind toate măsurile în scopul stabilirii tuturor circumstanțelor și primirea unei decizii legale pe caz. Potrivit datelor poliţiei, acest autocar doar aduna coletele din zona de nord a țării, după care le transporta la alte rute care se deplasează peste hotare. Conform unor informaţii, coletele din imagini urmau să ajungă la Paris.


(16:48) Accident cum rar se poate întâmpla. În această după amiază, la ieşirea din localitatea Cupcini spre oraşul Edineţ, un autocar şi-a pierdut remorca pe drum. Aceasta a fost lovită brutal de un autocamion după ce a ajuns pe contrasens, potrivit martorilor.

Imaginile video disponibile arată că toate coletele cu diverse produse, inclusiv alimentare, s-au împrăștiat pe traseu. Autocamionul a fost grav avariat după ce s-ar fi şi răsturnat, conform informațiilor preliminare.

Pentru o perioadă de timp traficul s-a desfăşurat cu dificultate, la faţa locului activând mai multe echipaje de poliţie, inclusiv pentru a forma coridoare. Revenim cu detalii!

VIDEO: martor ocular / VIKTOR
VIDEO: facebook.com/Andrei Andreivici

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/