(video) Clienţilor care cumpără maşini online de la Geely, pe timp de COVID-19, li se trimit cheile cu drona

La 10 februarie 2020, Geely Auto a lansat propriul sistem de vânzări online, oferind consumatorilor o soluție completă de comandă online, care include modificarea specificațiilor vehiculului, finanțarea și asigurarea online, precum și oferirea opțiunii de a stabili o livrare la domiciliu într-un format “contactless”.

Geely Auto s-a îmbunătățit, de asemenea, odată cu sistemul său de livrare la domiciliu fără contact, care urmărește să livreze direct vehicule noi la casele consumatorilor sau la locul de muncă, în loc să colecteze ei personal de la dealeri. Noul sistem va folosi acum drone în anumite locații pentru a transmite consumatorilor cheile, livrându-le direct la ușă sau balconul lor, păstrând astfel distanța dintre personal și consumator și creând un proces cu adevărat fără contact.

De la lansarea platformei în februarie, puțin peste 10.000 de consumatori au comandat și plătit vehicule pe mall-ul online al Geely, iar alţi 110.000 de utilizatori şi-au înregistrat interesul de a cumpăra un vehicul Geely pe termen scurt. Toate comenzile și cererile confirmate sunt trimise către dealerii locali care le procesează și încep procesul de livrare la domiciliu.

Toate vehiculele Geely Auto sunt dezinfectate complet de către dealer, inclusiv prin ionizare înainte de livrare, pentru a asigura clienților o experiență de cumpărare sigură și sănătoasă.

Ca parte a angajamentului său de a dezvolta mașini sănătoase, Geely Auto a alocat un fond de 370 milioane de yuani, care se va concentra pe dezvoltarea de vehicule mai curate, mai sănătoase, care să ofere aer pur în cabină și să folosească materiale care sunt de natură anti-microbiană.

Primul vehicul produs în masă, echipat cu filtre anti-bacteriene, noul Geely ICON, a fost lansat la sfârșitul lunii februarie din acest an.

Preluarea articolelor de pe www.autoblog.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD. Materialele de pe www.autoblog.md sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Vezi şi:

Vânzările de mașini noi în China s-au prăbuşit cu 92%! Compania care a început să le vândă online din cauza coronavirusului

https://autoblog.md/covid-19-declin-serios-in-vanzari-pe-piata-auto-globala-si-mai-multe-uzine-inchise-in-europa/

https://autoblog.md/video-noul-sedan-geely-bo-rui-ge-are-motorizari-hibride-volvo-si-o-cheie-cat-un-telefon-compact/

Cmentariile sunt închise