(video) Accident în curba străzii Nicolae Costin. Un tânăr a pierdut controlul volanului

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Aseară, la ora 20:50, a fost înregistrat un accident de circulaţie în preajma intersecției străzilor Onisifor Ghibu și Nicolae Costin. Conform Poliţiei Capitalei, unei Mazda condusă de un șofer de 22 de ani i s-a pierdut controlul volanului, după care a intrat într-un pilon electric.

Conducătorul auto s-a ales cu traumatisme şi singur nu a putut părăsi cabina. A fost nevoie de intervenția salvatorilor, după care a fost transportat la spital cu o ambulanță. Altcineva nu a fost implicat şi nu a avut de suferit. Alte circumstanţe se stabilesc.

Amintim că acum doi ani, la început de noiembrie, în aceeaşi curbă un accident grav a luat viaţa a trei persoane. Atunci cel mai probabil s-ar fi întâmplat din cauza carosabilului umed în raport cu viteza necorespunzătoare.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise