(video) Un minor circulă nestingherit prin Chişinău fără permis şi ar da mită în euro la întâlnirile cu polițiștii

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Viitor “gangster”? Ştim deja că unii minori folosesc reţelele de socializare pentru a-şi arăta educaţia şi faptul că se exprimă printr-un astfel de mod nu face decât să arate că le este indiferentă opinia publică şi nu au nicio teamă, inclusiv faţă de aceleași autorităţi. Printre ei se numără şi un adolescent, cunoscut pe Instagram drept skripski_, care este un adevărat “exemplu” pentru cei peste 1.100 de oameni care au ales să-l urmărească.

Despre comportamentul său şi anume despre faptul că utilizează drumurile publice din capitală, fiind la volanul automobilelor, fără un permis de conducere, ni s-a comunicat printr-un mesaj trimis la adresa redacţiei. Acesta a mai avut ataşat imagini video care îi confirmă prezenţa la volan, dar şi captura unui dialog în care ar afirma că este un dătător de mită la întâlnirea cu poliţia.

„Un minor din Chișinău duce o viață plină de așa-numitele “ponturi” şi se laudă pe rețele de socializare cu bani şi mașini scumpe. Fumează, consumă alcool şi duce o viaţă plină de distracții prin cluburi… El într-o postare a spus că nu are frică de oamenii legii. Mama sa este la curent cu ce face “micul influencer” inspirat de la vloggerul Ivan White. Consider că este un pericol şi trebuie tras la răspundere…”

Mesajul care ne-a fost expediat în anonimat

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/