Zi importantă pentru AutoBlog.MD! Am ajuns la peste 10000 de articole publicate pe site

Zi importantă în istoria AutoBlog.MD! După 1.221 de zile de activitate sau mai exact după 3 ani 4 luni şi 4 zile, iată că am ajuns să avem publicate pe site 10.000 de articole, cifră care a fost depăşită astăzi, 5 aprilie 2019!

Am scris asta în primul rând pentru a vă mulţumi din suflet că ne urmăriţi, dar şi pentru a vă arăta o scurtă statistică interesantă despre ce s-a întâmplat în toată această perioadă pe această sursă informaţională.

AutoBlog.MD rămâne a fi cel mai popular website de ştiri şi articole cu tematică auto din Republica Moldova. Numărul de vizitatori unici în toţi aceşti ani a fost de peste 3.8 milioane de oameni, iar numărul de vizite a trecut de peste 8.3 milioane!

De toate aceste știri a răspuns practic o singură persoană, Alex Sîrbu, un băiat extrem de eficient, responsabil, bun în ceea ce face şi cel mai important, cu o pasiune foarte mare faţă de automobile!

Media de articole publicate lunar este de 250 de materiale, iar un record în acest sens a fost înregistrat în luna septembrie din 2016, fiind plasate tocmai 331 de ştiri, în mediu pe zi câte 11, inclusiv în zilele de odihnă! În total, articolele de pe AutoBlog.MD publicate în această perioadă au fost accesate de aproximativ 11.3 milioane de ori!

Un TOP 10 al celor mai citite articole pe AutoBlog.MD în 2018 ar arăta în felul următor, însă nici unul nu a reuşit să întreacă numărul de accesări al paginii principale 🙂

1. Şeful Daimler AG prezice viitorul lumii. În particular, din 2020 va începe falimentul industriei auto (accesat de peste 387.500 de vizitatori şi distribuit pe Facebook direct de pe site de un număr record – peste 59.2 mii de ori)

2. (foto) Top 10 maşini ieftine care consumă mai puţin de 4 litri de combustibil la 100 de km parcurşi (peste 103.900 de accesări)

3. TOP 10 maşini nemuritoare, construite din fabrică pentru a rezista în timp (peste 79.000 de accesări)

4. A fost votat! Liber la importul mașinilor străine cu doar 30% din valoarea accizului (peste 45.400 de accesări)

5. Care sunt țările în care se circulă pe partea stângă şi de ce japonezii merg ca britanicii (peste 44.400 de accesări)

6. Bine de ştiut. Cum se conduce corect o maşină care are cutie de viteze automată (peste 41.000 de accesări)

7. Atenţie, şoferi, la uleiul de motor! Iată cum acesta este contrafăcut în Rusia (peste 33.000 de accesări)

8. Vă cunoaşteţi drepturile? Ce să cereţi şi cum trebuie să vorbiţi când sunteţi oprit de un agent de circulaţie (peste 28.900 de accesări)

9. Video de pe camera de bord cu accidentul în care a fost implicat Președintele Republicii Moldova (peste 28.000 de accesări)

10. Moldova: Şoferii care deţin permise de conducere fără termen de valabilitate vor fi nevoiţi să le schimbe (peste 24.000 de accesări)


Pentru anii 2019-2020 planificăm mai multe proiecte interesante, mai mult conţinut video, dar şi o posibilă schimbare a interfeţei vizuale a blogului. Vă mulţumim încă o dată pentru că ne-aţi urmărit până acum şi continuaţi să faceţi asta!

Pentru a fi la curent cu cele mai noi articole publicate vă îndemnăm să accesaţi clopoţelul din dreapta-jos a paginii AutoBlog.MD şi să apreciaţi pagina nostră de Facebook sau Odnoklassniki, iar pentru a vedea printre primii cele mai noi test drive-uri şi transmisiuni LIVE de pe canalul nostru de Youtube, abonaţi-vă la el prin simpla accesare a banner-ului de mai jos.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/