(video) Noua Toyota Camry Hybrid! Acum şi în Moldova

Noua Toyota Camry Hybrid este disponibilă acum şi pentru clienţii din Republica Moldova. Distribuitorul oficial a făcut anunţul împreună cu startul procesării comenzilor!

Oricine va face acest lucru va primi în cel mai scurt timp posibil un automobil eficient, fabricat în 2019 în Japonia!

Noua Toyota Camry Hybrid este dotată cu o unitate de propulsie hibridă, cu un motor pe benzină de 2.5 litri şi cu patru cilindri la bază. Sistemul produce în total 218 CP/221 Nm şi promite un consum mixt de carburant de numai 4.2 litri la 100 de km parcurşi.

Noul motor Dynamic Force Engine oferă o putere mare, funcţionează mai neted şi mai rafinat, şi are randament termic maxim de 41%. Acesta include o gamă largă de tehnologii avansate, inclusiv Dual VVT-i cu VVT-iE și D-4S pentru o producție optimă de putere și eficiență în consumul de combustibil.

Sistemul Toyota Hybrid System II de pe Camry Hybrid funcţionează împreună cu o cutie nouă Shiftmatic secvențială. Treptele pot fi comutate şi manual cu ajutorul levierului, însă standard este ca o cutie automată cu şase trepte ce sunt schimbate rapid.

În ţara noastră, preţul de start pentru o Toyota Camry Hybrid porneşte de la 36.000 de dolari şi este disponibilă doar în nivel de echipare de top Premium.

Pentru mai multe informații despre noua Toyota Camry, inclusiv prețuri, puteţi contacta Toyota Centru Chişinău “Continent” la numărul de telefon 022 79 14 77 sau printr-o vizită pe str. Arborilor 17/1 (viaduct).

Toate detaliile despre model: (video) PARIS 2018: Premieră europeană – Noua Toyota Camry Hybrid

Primul nostru contact cu maşina: PARIS 2018: Noile Toyota RAV4, Corolla şi Camry Hybrid – Reportaj Video AutoBlog.MD

https://www.youtube.com/watch?v=dovB7QCGGFg

Vezi şi: (video) Test Drive: Noua Toyota Corolla Hybrid Sedan

Vezi şi: (video) Test Drive: Noua generație Toyota RAV4 Hybrid

(video) Test Drive: Noua generație Toyota Camry – Premieră!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/