(video) Accident în raionul Hînceşti cu două autocisterne şi un autoturism. Cea răsturnată este cu benzină

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Un autoturism şi două autocisterne au fost implicate într-un accident rutier care s-a produs în această după amiază, înregistrat fiind în jurul orei 15:00, în apropierea localităţii Bozieni din raionul Hînceşti.

Polițiștii au stabilit că un automobil marca BMW, fiind condus de o tânără de 26 ani, îndreptându-se spre Cimișlia, din motive necunoscute a ieșit pe contrasens și a intrat în contact cu una dintre autocisterne care se deplasa regulamentar, după care a intrat în coliziune cu cea de-a doua. Acest autovehicul greu din urmă, dar şi sedanul, au derapat de pe traseu şi s-au răsturnat.

Din fericire nimeni nu a avut de suferit şi nimeni nu fusese în stare de ebrietate. Polițiștii au inițiat o anchetă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului rutier. Informațiile ne-au fost confirmate de ofițerul superior de presă al IP Hîncești, Cristina Vicol.

De cealaltă parte, ofiţerul de presă al IGSU, Liliana Puşcaşu, ne-a comunicat că intervenția pompierilor a fost pentru a spăla traseul, dar şi pentru a răci cu spumogen autocisterna care era umplută cu benzină! Din fericire, scurgerea combustibilului nu s-a produs!

VIDEO: PRO TV
VIDEO: PRO TV
VIDEO: PRO TV

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise