(video) Accident în Răuțel, raionul Fălești. Șoferul unui autobuz nu a putut observa apropierea unui tren

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Accidente care implică trenuri se întâmplă rar în Republica Moldova, însă mereu sunt însoțite de un anumit mister, mai ales dacă au loc pe timp de zi. Cum este posibil ca un șofer de autovehicul să nu vadă apropierea unei astfel de mașinării impunătoare?

Ceea ce vedeți în imaginile de mai jos s-a întâmplat astăzi în zona unei treceri la nivel cu calea ferată din satul Răuțel, raionul Fălești. Autobuzul de pe ruta Bălți-Pîrlița a fost lovit de un tren marfar.

Contactată de AutoBlog.MD, ofițerul de presă al IP Fălești, Talpă Svetlana, ne-a comunicat că accidentul s-a produs înainte de ora amiezii.

În urma cercetărilor preliminare s-a constatat că șoferul autobuzului, un bărbat de 74 de ani, locuitor al municipiului Bălți, nu s-ar fi asigurat corespunzător și nu ar fi acordat prioritate trecerii acestui tren marfar. A rezultat o coliziune laterală în momentul în care a ajuns la pasajul la nivel cu calea ferată.

În momentul accidentului în autobuz se aflau 11 pasageri. Din fericire nimeni nu a avut de suferit, însă l-a sigur multă lume s-a speriat. Alte circumstanțe legate de accident urmează să fie stabilite în continuare.

Vezi și: (video) Şeful CFM a anunţat că trenurile vor circula de la nord până la sud fără limite de viteză

FOTO: IP Fălești
Accident cu tren în Răuțel
FOTO: IP Fălești
Accident cu tren în Răuțel
FOTO: IP Fălești
Accident cu tren în Răuțel
FOTO: IP Fălești

Cmentariile sunt închise