(video) A venit momentul. Modelul Subaru Ascent suferă un facelift

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Acest unic şi cel mai mare model Subaru a fost prezentat acum cinci ani. Modelul cu trei rânduri de scaune este produs doar în statul american Indiana şi în afara Statelor Unite nu se vinde nicăieri oficial, doar dacă vreun client privat nu şi-l exportă/importă din cont propriu. Fiind la prima sa generaţie, acum a suferit şi un prim facelift.

Caracteristici cheie:

  • Aspectul i-a fost actualizat în spiritul altor modele moderne Subaru. A beneficiat de noi faruri LED și stopuri cu elemente în formă de C, o grilă de radiator mai mare şi bare de protecţie diferite, toate care îl fac să arate ceva mai agresiv. În gamă a fost păstrată echiparea Onyx Edition, care se deosebește printr-un decor negru bogat.
  • Interiorul are doar o consolă centrală reproiectată. În loc de un ecran de 6.5 sau 8.0 inci s-a montat un monitor vertical mare standard de 11.6 inci. Majoritatea setărilor s-au mutat în meniu, dar câteva butoane fizice au fost păstrate.
  • Sistemul multimedia suportă interfețele Apple CarPlay și Android Auto prin conexiune wireless, iar un sistem de navigaţie se oferă în continuare doar în echipare de top.
  • Pentru prima dată a apărut un sistem de vizualizare surround la 360 de grade (anterior existau doar camere față și spate) și un interfon interior care include microfoane în preajma tuturor scaunelor, soluţie care permite ocupanţilor să comunice fără să ridice vocea.
  • Ca și alte modele Subaru, sistemul EyeSight a fost modernizat şi vine acum standard. Unghiul de vizualizare al camerelor stereo de sub parbriz a fost mărit. În plus, a fost adăugat un al treilea obiectiv, montat în centru. Compania susține că această mono cameră recunoaște mai repede bicicliștii și pietonii.
  • Modelul mai beneficiază de un amplificator de frână electric, ce permite electronicii să înceapă să decelereze mai repede și mai intens. În cele din urmă, a apărut sistemul Automatic Emergency Steering ce intervine automat în direcţia maşinii, până la viteze de 80 km/h, pentru a ocoli obstacolele de pe drum în cazul în care şoferul nu o face.
  • Sub capotă nu s-a schimbat nimic, pentru că nici nu există cereri alternative: un benzinar turbo cu patru cilindri şi volum de 2.4 litri (264 CP) + variator Lineartronic + tracțiune integrală.
  • Sistemul electronic X-Mode are acum două moduri off-road în loc de unul – Snow/Dirt şi Deep Snow/Mud.

Modelul actualizat va apărea pe piața americană din această toamnă.

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/