(video/update) Rolls-Royce-ul de minim 17100 de dolari. Iată cum arată în detalii

0

(update 15.06.2020) Iată primul review detaliat al modelului Rolls-Royce Cullinan pe care producătorul britanic îl poate face la scară redusă. Concret acest exemplar din imagini costă 40.000 de dolari şi iată ce oferă în schimb!


(22.05.2020) Rolls-Royce lansează maşina cu un preţ minim de 17100 de dolari

În 2019, Rolls-Royce a stabilit un record de vânzări, realizând pe piaţă la nivel internaţional 5.152 de mașini. Creșterea a fost de tocmai 25.4% și asta s-a întâmplat datorită cererii mari pentru primul SUV al mărcii – noul Rolls-Royce Cullinan.

Iar acum s-a gândit să lanseze o variantă a modelului “accesibilă” pentru un public mai larg. Adevărul este că e doar o replică redusă la scara 1:8, însă ce replică, una pentru care este nevoie de mai multă muncă şi atenţie decât pentru o maşină obişnuită de dimensiuni normale.

Fiecare Cullinan de acest fel se face individual și manual. Este nevoie de până la 450 de ore pentru a asambla replica formată din peste 1.000 de părţi componente. Timpul anunţat reprezintă mai mult de jumătate din cel necesar pentru ca un adevărat Rolls-Royce Cullinan să fie gata pentru a părăsi linia de asamblare.

Vopsirea şi polişarea caroseriei modelului la scară se realizează de asemenea manual! Culoarea dorită poate fi aleasă dintr-un total de 40.000 de nuanţe standard, ori pe cea creată la comandă în mod individual.

Interiorul acestei maşini de jucărie este decorat la fel de scrupulos cum este în afară, dar şi în realitate. Se utilizează inserții din lemn natural, iar pe tetierele scaunelor – broderie reală. Chiar şi pragurile interioare ale uşilor sunt iluminate. Calitatea cusăturilor realizate pe tapiţeria cu piele la fel corespunde nivelului ridicat oferit de Rolls-Royce.

Toate corpurile de iluminat externe ale micului SUV sunt pe deplin operaționale. Există chiar şi un motor cu aspect foarte detaliat sub capotă, însă din păcate acesta nu poate fi pornit în vreun mod.

Rolls-Royce nu a preferat să anunţe costul unui astfel de automobil la scară mică, însă într-un butic oficial din SUA se poate cumpăra pentru un preţ care variază între 17.100 şi 27.360 de dolari! În Moldova, cu o astfel de sumă de bani, poate fi achiziționat un crossover bine dotat!

Maşina la scară redusă se oferă într-o mini vitrină cu o lungime de aproape un metru (lăţime de aproape 42 cm şi înălţime de aproape 36 cm), fiind așezată pe o bază lucioasă, montată pe o soclu, permițându-i să fie apreciată din toate unghiurile. Fereastra Perspex poate fi îndepărtată, permițând vizualizarea în detaliu şi deschiderea portierelor, a compartimentului pentru depozitarea bagajelor și a compartimentului motorului.

De alimentarea unor elemente cu energie răspunde o conexiune USB, iar iluminarea LED poate fi controlată de la distanţă.

Preluarea articolelor de pe AutoBlog.MD se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD.

Materialele de pe AutoBlog.MD sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

De către cititori, like-urile şi share-urile articolelor SUNT SALUTATE!

Vezi şi:

https://autoblog.md/foto-decorul-nu-l-strica-cat-te-costa-sa-ai-casa-o-copie-la-scara-mica-motorului-w16-lui-bugatti-chiron/

https://autoblog.md/video-editia-limitata-a-modelului-bugatti-de-30000-de-euro-s-a-epuizat-in-doar-trei-saptamani/

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata