(video) Corupție şi pe timp de război? Tineri bogaţi din Ucraina sunt ajutați de poliție să treacă fără rând

0

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram!
Le puteţi şi comenta acolo 😉

Imagini virale pe canalele de Telegram. Acestea ar fi fost înregistrate acum câteva ore pe un traseu de la ieşirea din oraşul Umani din regiunea centrală Cerkasî a Ucrainei, învecinată cu regiunea Vinița, care la rândul său se întinde până la hotarul cu Republica Moldova, în zona de nord a ţării noastre

Un echipaj de poliţie înarmat a creat un coridor pentru ca tineri bogaţi cu maşini scumpe să treacă mai repede de o coloană de automobile care nu înaintau din cauza formării unui ambuteiaj. Plăcuțele de înmatriculare frontale ale acestor SUV-uri fie erau scoase, fie indescifrabile din cauza murdăriei. Iar pe geamuri se făcea uz de inscripția Діти, care ar indica că în toate acestea s-ar transporta doar copii minori, dar să fi fost folosită doar ca pretext?

Evident că oamenii simpli şi-au dat seama destul de rapid de ce se întâmplă şi au început să se revolte. Când unii au încercat să oprească acțiunile nedrepte ale forțelor de ordine, unul dintre polițiști a ieșit demonstrativ dintr-o mașină cu girofar și a început să-şi amenințe concetățenii cu o armă.

Cum s-a încheiat situația nu se cunoaşte.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata