GRAWE Carat Asigurări donează 1000 de teste COVID-19

Articol de: GRAWE Carat

În contextul situației epidemiologice din ţară, GRAWE Carat Asigurări donează 1.000 de teste Agenției Naționale pentru Sănătate Publică. Testele includ reactivi pentru toate etapele de lucru necesare unei investigații calitative și corespund normelor Organizației Mondiale a Sănătății.

Veronica Malcoci, Director General GRAWE Carat Asigurări:

“Considerăm că fiecare dintre noi este dator să lupte pentru combaterea acestui virus, iar GRAWE Carat a ales să doneze teste COVID-19. Faptul că 1.000 de compatrioți ai noștri vor putea fi astfel ajutați ne dă nouă speranță și puterea de a merge mai departe”.

GRAWE Carat consideră că doar efortul colectiv și solidaritatea vor face posibilă revenirea la normalitate.

“Ne aflăm într-o situație dificilă, iar fiecare acțiune de ajutor are o importanță foarte mare. Ne bucurăm că putem și în această situație să răspundem nevoilor comunității din Republica Moldova”, a declarat Paul Swoboda, Membru al Consiliului de Supraveghere GRAWE Carat Asigurări.

De altfel, responsabilitatea socială este cartea de vizită a companiei, aceasta  implicându-se anual în diverse acțiuni cu impact semnificativ asupra comunității.

Compania va rămâne și pe viitor implicată în realitatea socială a țării și receptivă la necesitățile acesteia.

P.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/