(foto/video) Accident grav în raionul Rîşcani. Sunt morţi şi răniţi

Un accident grav s-a produs în această dimineaţă în raionul Rîşcani din cauza condiţiilor meteo complicate inclusiv. Acesta a fost înregistrat la ora 7:45 şi s-a întâmplat pe traseul M-5 din direcţia intersecției Rîşcani în direcţia municipiului Bălţi, în apropierea satului Răcăria.

Conform informaţiilor oficiale care ne-au fost oferite de Ina Moscaliuc, ofiţer de presă al IP Râşcani, l-a faţa locului s-a stabilit că un automobil de model VW Passat, condus din direcția Bălți spre Edineț de către un bărbat de 53 de ani, locuitor al mun. Bălţi, având ca pasagere două femei în vârstă de 41 şi 66 de ani, într-o curbă periculoasă a pierdut controlul direcţiei şi a ieşit pe contrasens, preliminar, din cauza neadaptării condusului la condițiile meteo nefavorabile, acolo unde s-a ciocnit frontal cu un Audi.

Acest din urmă automobil era condus de un tânăr de 28 de ani, având ca pasager un bărbat de 49 de ani care a fost transportat la spitalul raional şi internat în secţia de reanimare.

Din păcate, în urma accidentului una dintre femei a decedat pe loc, iar cea mai în vârstă în drum spre spital. Şoferii ambelor automobile la fel au fost transportați la spital cu diverse traumatisme.

Alte circumstanțe se stabilesc. Poliţia spune că ambele maşini aveau anvelope de iarnă!

VIDEO: martor ocular

Amintim! Aveţi grijă în context pentru că pe drumuri se formează gheţuş din cauza poleiului!

Cmentariile sunt închise