(video) Poliţia anunţă destructurarea unei grupări ai cărei membri furau catalizatoare de la maşini marca Mitsubishi

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

O grupare infracțională formată din patru membri cu vârstele cuprinse între 20 și 30 de ani, specializată în furturi de accesorii de la automobile, a fost destructurată de polițiștii capitalei. Aceștia nu sunt la prima abatere, fiind judecați anterior pentru huliganism și escrocherii.

Potrivit materialelor acumulate, suspecții sustrăgeau accesorii de la automobile marca Mitsubishi și anume catalizatoarele care sunt parte a sistemului de evacuare a gazelor de eşapament.

Activitatea camuflată şi bine organizată a fost monitorizată de către forțele de ordine timp de două săptămâni, perioadă în care au fost acumulate probe concludente ce le demonstrează vinovăția în 10 cazuri de furt de catalizatoare pe teritoriul capitalei.

Prejudiciul cauzat proprietarilor a fost estimat la 250.000 de lei.

În urma perchezițiilor efectuate la domiciliile și automobilele acestora, polițiștii au depistat și ridicat bunurile sustrase de la unitățile de transport, care ulterior urmau a fi comercializate, cât și instrumentele pe care le foloseau în comiterea infracțiunii.

Bănuiții sunt plasați în arest pentru un termen de 30 de zile și cercetați penal pentru furt, riscând până la patru ani de închisoare.

Gruparea a fost documentată și destructurată de Poliția capitalei în comun cu Procuratura mun. Chișinău, oficiul Botanica.

Vezi şi:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/