(video) Accident într-un sat din raionul Edineţ. Un tânăr şofer a lovit un microbuz şi acesta s-a răsturnat în decor

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

La 14 august curent, în jurul orei 11:30, în Serviciul de Gardă al IP Edineț a fost înregistrată informația telefonică parvenită de la un bărbat, care a comunicat că în satul Alexăndreni, raionul Edineț, s-a produs un accident rutier cu implicarea a două unități de transport. La spital au ajuns două persoane.

Mun.Edineț 14.08.23 Accident la intrarea în satul Alexăndreni..

Publicată de Mihai Zaim pe Luni, 14 august 2023

Din cercetările preliminare, polițiștii din Edineț au constatat că, un bărbat de 38 de ani, locuitor al raionului Edineț, conducând un Mercedes-Benz Sprinter pe traseul L-53 şi efectuând o manevră regulamentară de virare la stânga într-o intersecție, ar fi fost lovit în spate, în partea laterală stângă, de un BMW Seria 7, condus de un tânăr de 24 de ani.

În urma accidentului rutier, doi pasageri care se aflau în BMW au avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportați la Spitalul Raional Edineț. Deşi microbuzul s-a răsturnat în afara drumului, şoferu-i a rămas teafăr.

Ambii conducători auto nu fuseseră în stare de ebrietate. Alte circumstanțe ale producerii accidentului rutier se stabilesc, ne-a comunicat ofiţerul de presă al IP Edineţ, Svetlana Colesnic-Talpă.

Cmentariile sunt închise