(video) Străzile mai libere din cauza COVID-19, pe placul vitezomanilor locali. Tot mai mulţi şoferi profită pentru distracţii la volan

Un nou sezon de încălcări a regimului de viteză pe drumurile din ţară a început şi cu pandemia de COVID-19 care ne afectează şi pe noi, numărul acestora s-a cam înmulţit. Din cauza faptului că tot mai mulţi oameni au ales voluntar sau involuntar să stea acasă, drumurile au devenit mai libere de trafic, spre delectarea unora…

FOTO: axeltra.com

Inspectorii INP ar face bine să ia act de situaţie şi să înceapă a patrula mai des pe străzile capitalei (mai ales pe Calea Ieşilor, bd. Ştefan cel Mare, bd. Dacia şi şoseaua Munceşti), dar şi pe cele mai bune drumuri care vin spre Chişinău, pe o rază de aproximativ 100 de km.

Vânătoarea poate fi începută de cum se lasă zorii şi până noaptea târziu, deşi, şi pe timp de zi se ivesc unii vitezomani în acţiune. Accidentele trebuie evitate şi preîntâmpinate, siguranţa publică trebuie păstrată, iar sancţiunile dure ar trebui să curgă din plin, însă de cele mai multe ori nu se întâmplă ca în alte ţări, unde legea e implementată întocmai.

Chiar acum câteva ore v-am arătat despre ocupaţiile unui tânăr pe timp de pandemie şi de recomandare de stat acasă. La fel, am fost informaţi despre cum un alt tânăr rula cu peste 200 km/h pe şoseaua Munceşti în noaptea de vineri spre sâmbătă, dar nu am reuşit să descărcăm proba video. Totuşi, între timp au mai apărut şi vor continua să apară noi cazuri, care, sunt făcute publice de însăşi cei care încalcă regulile, această acţiune a lor rămânând un non-sens inclusiv pentru noi.

Iată de exemplu ce s-a întâmplat în această noapte prin capitală, la ora 3:44! O tânără şi-a permis să accelereze până la peste 140 de km/h pe bd. Dacia. Potrivit UNIMEDIA, şoferiței i-a fost întocmit deja un proces verbal și a fost sancționată cu o amendă în valoare de 1.800 de lei și cu 5 puncte de penalizare. Postarea cu fapta a apărut într-un popular grup local de pe o reţea de socializare, însă la scurt timp şi din motive bizare un administrator a şters-o după ce a început să capete popularitate şi să fie comentată. La solicitare oare?

Un alt tânăr s-a filmat singur cum ridică peste 120 de km/h pe una dintre străzile capitalei acum câteva ore înainte de miezul nopţii:

Iar în grupul pe care l-am mai semnalat anterior, ce poate fi o sursă de depistare a diverselor nereguli, despre care autorii ţin să aibă o altă părere, a apărut de curând asta. Numărul de înmatriculare a maşinii, a cărui proprietar preferă să conducă agresiv şi periculos, este MOS 514.

Preluarea articolelor de pe www.autoblog.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD. Materialele de pe www.autoblog.md sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Vezi şi:

https://autoblog.md/video-ocupatia-unui-tanar-pe-timp-de-pandemie-deplasari-cu-peste-200-de-km-h-derapaje-si-alte-nereguli/

https://autoblog.md/video-sinucigasii-de-pe-instagram-cativa-tineri-din-chisinau-se-filmeaza-cum-incalca-regulile-de-circulatie-sau-cum-fac-accidente/

(video) Deja e revoltător! Tineri se filmează cum merg cu viteză prin Chişinău şi mai şi trag din arme pe fereastră

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/