(video) Ocupaţia unui tânăr pe timp de pandemie: deplasări cu peste 200 de km/h, derapaje şi alte nereguli

Nereguli cât duce carul pe “contul” unui tânăr originar din Cimişlia. Pe timp de pandemie globală şi stare de urgenţă decretată în ţară, acesta singur, dar şi împreună cu alţi câţiva amici, se distrează pe cinste pe drumurile din capitală şi din afara municipiului.

De remarcat este faptul că în pofida ambiţiilor tinereşti şi fireşti, în opinia lor personală, toate aceste distracţii sunt cu grave abateri de la legislaţie. Mai ciudat este faptul că toate se filmează şi se fac publice pe reţele de socializare, protagoniştii dându-se mari şi tari doar acolo?!

ATENŢIE, CUVINTE NECENZURATE!

Tânărul, cu stemă prinsă de oglindă asemănătoare celei a IGP şi cu număr de înmatriculare personalizat pe care şi l-a pus în locul celui original frontal, pe care îl ţine sub parbriz, demonstrează că are experienţă de şofat cu o singură mână pe volan şi cu telefonul, sticla sau narghileaua în alta. Se întâmplă să mai şi derapeze pe străzile capitalei, ori să participe în curse ilegale.

Cel mai mult însă îi place să depăşească viteza regulamentară şi încă excesiv de mult. A făcut-o deja de mai multe ori, profitând de drumurile mai libere în contextul în care mulţi şoferi din Moldova stau pe acasă în această perioadă, mai ales pe traseul care leagă oraşul Cimişlia de Chişinău. Are înregistrate câteva nereguli legate de viteză şi pe drumurile din România.

Nu în ultimul rând, pe Mercedes-ul personal şi-a montat dispozitive de semnalizare luminoasă de care au de regulă doar maşinile de poliţie. Dacă a făcut-o cu autorizaţie sau fără nu se cunoaşte.

Preluarea articolelor de pe www.autoblog.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD. Materialele de pe www.autoblog.md sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Vezi şi:

(video) Deja e revoltător! Tineri se filmează cum merg cu viteză prin Chişinău şi mai şi trag din arme pe fereastră

https://autoblog.md/video-sinucigasii-de-pe-instagram-cativa-tineri-din-chisinau-se-filmeaza-cum-incalca-regulile-de-circulatie-sau-cum-fac-accidente/

https://autoblog.md/video-o-tanara-s-a-filmat-cum-merge-cu-200-de-km-h-pe-bd-stefan-cel-mare-reactia-inp-si-a-internautilor/

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/