(video) Accident la ieșirea din orașul Briceni, soldat cu un deces. Momentul producerii a fost filmat

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Poliția din Briceni a fost sesizată astăzi, la prânz, despre faptul că la ieșirea din orașul Briceni spre satul Cotiujeni a avut loc un accident rutier.

Preliminar, la fața locului s-a stabilit că un Citroen, condus de un bărbat de 59 de ani, ar fi ieșit pe contrasens, depășind un camion. Acolo s-a ciocnit frontal cu un Mercedes-Benz Vito, condus de un bărbat de 54 de ani.

În această seară a apărut și momentul impactului în spațiul online, care arată mai multe circumstanțe. Imaginile arată că șoferul din Mercedes a încercat să evite impactul printr-o ieșire pe acostament, însă într-acolo s-a dus și cel din Citroen. În rezultat a fost un contact colț în colț.

VIDEO: pulsmedia.md

În urma accidentului, ambii șoferi au fost transportați la Spitalul Raional Briceni. La scurt timp însă conducătorul Citroen-ului a decedat.

La moment polițiștii desfășoară acțiuni pentru stabilirea tuturor circumstanțelor. 

Poliția din Briceni a fost sesizată astăzi, la prânz, despre faptul că la ieșirea din orașul Briceni spre satul Cotiujeni a avut loc un accident rutier.
FOTO: IGP

Vezi și: (foto) Raionul Briceni: Un șofer a decedat după ce s-a izbit în alte două microbuze parcate

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise