(foto/video) Circa 40 de participanți pe un traseu de 600 de metri. Cum a fost la etapa de off-road de la Mereni

Peste 30 de echipe din Republica Moldova, România şi Ucraina şi-au dat întâlnire ieri la Mereni, raionul Orhei, pentru a-şi măsura nu doar caii putere, ci şi abilităţile de condus pe teren accidentat. Se menţionează că traseul construit de organizatori a avut o lungime de aproape 600 de metri, însă nu a fost nevoie de doar câteva minute pentru a-l parcurge.

Piloţii au avut de înfruntat pante abrupte, gropi foarte adânci şi vaduri de apă, în stilul tradiţional al competiţiei. Oaspeţii au avut ocazia să vadă cu ochii lor că nu toţi au reuşit să ajungă la finiş, iar cei împotmoliți au putut fi scoşi doar cu vehicule grele.

A patra etapă a Campionatului Naţional de Off-Road a fost organizată în memoria regretatului campion Igor Ceban. La eveniment au participat şi membrii familiei sale, care au primit drept donaţie banii câştigaţi de participanții concursului.

Vezi mai multe imagini în galeria creată de fotograful Victor Sîrbu

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/