(video) Cine şi cui nu i s-a cedat trecerea? Un şofer a decis să se răzbune pe conducătorul unui troleibuz din capitală

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Un conducător de troleibuz din capitală a decis să facă publică o situaţie neplăcută în care s-a pomenit chiar astăzi dimineaţă. Circulând conform itinerarului pe şoseaua Balcani, la un moment dat în faţă i-a apărut un Renault Kadjar care l-a impus să frâneze brusc de câteva ori şi astfel să pună în pericol şi disconfort toţi pasagerii.

În scurt timp imaginile au devenit virale, iar printre internauţi s-au format două tabere: cu cei care cunosc regulile de circulaţie rutieră şi cei se fac că le cunosc. Din acest motiv, autorul a decis să mai facă o postare cu filmulețul complet care arată de la ce s-ar fi început totul, însă nici de această dată nu s-a format o majoritate care să fie de partea unuia dintre cei doi şoferi.

În context, vă invităm în comentarii, inclusiv aici pe site, să vă exprimați pentru a stabili anume cine a încălcat prevederile unor reguli din RCR? Comportamentul persoanei care manipula crossoverul este un subiect de discuţie aparte şi pentru asta ar merita, de asemenea, o amendă aparte.

VIDEO: facebook.com/bolfun.dumitru

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/