(video) Cine şi cui nu i s-a cedat trecerea? Un şofer a decis să se răzbune pe conducătorul unui troleibuz din capitală

1

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Un conducător de troleibuz din capitală a decis să facă publică o situaţie neplăcută în care s-a pomenit chiar astăzi dimineaţă. Circulând conform itinerarului pe şoseaua Balcani, la un moment dat în faţă i-a apărut un Renault Kadjar care l-a impus să frâneze brusc de câteva ori şi astfel să pună în pericol şi disconfort toţi pasagerii.

În scurt timp imaginile au devenit virale, iar printre internauţi s-au format două tabere: cu cei care cunosc regulile de circulaţie rutieră şi cei se fac că le cunosc. Din acest motiv, autorul a decis să mai facă o postare cu filmulețul complet care arată de la ce s-ar fi început totul, însă nici de această dată nu s-a format o majoritate care să fie de partea unuia dintre cei doi şoferi.

În context, vă invităm în comentarii, inclusiv aici pe site, să vă exprimați pentru a stabili anume cine a încălcat prevederile unor reguli din RCR? Comportamentul persoanei care manipula crossoverul este un subiect de discuţie aparte şi pentru asta ar merita, de asemenea, o amendă aparte.

VIDEO: facebook.com/bolfun.dumitru

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

1 Comentariu
 1. xxx spune

  Materialul video prezinta urmatoarea situatie:
  1. TROLEIBUSUL circula regulamentar si corect. Se respecta marcajul liniei continue inainte de a vira spre dreapta. Posibil, NU a semnalat ca vireaza spre dreapta pentru a informa transportul din spate?!
  2. RENAULT KADJAR, este obligat sa cedeze trecere prioritara TROLEIBUSULUI inclusiv sa pastreze DISTANTA. Ulterior, plin de emotii negative si cu rele intentii manevrele RENAULT KADJAR pun in pericol viata si sanatatea pasagerilor din Troleibus.
  Orice actiuni NEPRIETENESTI-NEPOLITICOASE-AGRESIVE in trafic rutier TREBUIE DEMOTIVATE si SANCTIONATE corespunzator.

  Intrebari retorice:
  1. RCR admite astfel de comportament-manevre in trafic?
  daca DA, atunci nu este subiect de discutie publica!
  2. Ce scoala de soferi licentiata invata asemenea comportament in trafic?
  Fiecare elev(a)-pretendent la permis de conducere si orice detinat-or(oare) a permisului de conducere trebuie sa cunoasca sanctiunile pentru comportament nepoliticos in trafic.

  3. Ce masuri va lua Inspectoratul de Politie?
  RCR este. Material video-factologic este disponibil.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata