(foto) Îşi caută un nou proprietar singurul Alpina B12 6.0 E38 vopsit în British Racing Green

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Pe mobile.de îşi caută un nou proprietar singurul Alpina B12 E38 vopsit în British Racing Green. În caroseria E38 restilizată, în perioada iulie 1999 – iulie 2001, au fost asamblate doar 23 de exemplare ale acestui model, în acea vreme unul de top. Și doar unul poartă o asemenea culoare, al 9-lea!

Exemplarul din imagini a fost construit în iulie 2000 şi de atunci a trecut prin mâinile a doar doi proprietari. Cert este că nu a stat pe loc în toată această perioadă: pe odometru are înregistraţi 200.000 de km! În schimb se cer 55.009 euro.

Mașina dispune de o configurație foarte bogată de dotări. Lista include, printre altele, un sistem multimedia cu un monitori mare, geamuri duble, amortizoare adaptive, un interior din piele neagră cu accente albastre și verzi, capac al portbagajului acţionat hidraulic, scaune frontale confortabile cu spătare care se pot îndoi, încălzire pentru toate locurile, reglare electrică a coloanei de direcție, climatizare automată pe trei zone, etc.

Din 2010, autoturismul a început să fie îngrijit şi multe lucruri au fost refăcute pentru a-l menţine în formă. Vânzătorul spune că toate facturile disponibile, chiar și prima factură de achiziție. La începutul anului 2021 i s-au făcut careva lucrări în service de aproximativ 4.000 de euro. Ultimul ITP l-a trecut în iulie 2021.

În măsura în care a fost posibil, vehiculul a fost ținut la curent cu cele mai noi tehnologii: un nou diferenţial blocabil Quaife, un player cu suport de MP3/FLAC, un sistemul hands-free Bluetooth (marca BMW), un sistem de monitorizare a presiunii în pneuri RDK (marca BMW), sistem de navigație MK4 (marca BMW). Toate au facturi.

Modelul în cauză este un Alpina B12 6.0, construit pe baza unui BMW 750Li cu 326 CP în stoc. Acest lucru înseamnă că are un ampatament lung şi un motor V12 natural aspirat sub capotă. Specialiştii de la Alpina au lucrat asupra propulsorului şi l-au făcut să genereze 430 CP şi 600 Nm.

Sedanul sport este capabil să facă 0-100 km/h în 5.9 secunde şi să ruleze cu maximum 291 de km/h, având jante de 20 de inci. Compania producătoare spune că în ciclu urban consumă 24.6 litri de benzină la 100 de km parcurşi.

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/