(foto/video) Sâmbăta accidentelor în Chişinău! Cel puţin 10 vehicule implicate şi mai multe victime rezultate

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Sâmbăta accidentelor în Chişinău! Cel puţin 10 vehicule au fost astăzi implicate în diverse coliziuni, iar unele situaţii s-au soldat şi cu victime. Iată câteva cazuri relatate şi în spaţiul online.

Astăzi la ora 9:27 a fost înregistrat prin apel la 112 un accident produs pe strada V. Belinski. S-a găsit la faţa locului un Volvo condus de o tânără de 30 de ani şi un Renault de un tânăr de 27 de ani. Ambii conducători auto au avut de suferit traumatisme.

Până la ora amiezii s-a produs un contact pe strada Calea Orheiului. Impactul a fost atât de semnificativ, încât o Dacia Lodgy s-a oprit pe contrasens, trecând peste porţiunea înverzită ce desparte sensurile de circulaţie. Alte detalii la moment nu se cunosc.

Practic în intersecţia Dacia-Cuza Vodă s-au atins o Toyota şi un troleibuz.

Accident cu cinci maşini pe strada Florilor, în apropiere de intersecţia cu strada Studenţilor, la ora amiezii. O perioadă de timp a fost dată circulaţia peste cap.

VIDEO: t.me/constantia_lupasciuc

Momentul unui accident pe bd. Decebal, cu implicarea unui trotinetist neechipat corespunzător, a fost surprins de o cameră de bord.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise