(video) S-a încercat o depăşire cu viteză în intersecţie. Momentul accidentului grav de pe strada Belinski

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Momentul accidentului grav care s-a produs sâmbătă dimineaţa pe strada V. Belinski din sectorul Buiucani a fost surprins de o cameră de bord. Este pur şi simplu incredibilă viteza cu care se deplasa acel Volvo pe această stradă secundară.

Chiar dacă, poate, dar puţin probabil, conducătorul din crossover nu şi-a semnalizat manevra (ceea ce nu se poate observa clar din imagini), ori semnalul nu a fost vizibil pentru toată lumea, mai ales pentru persoana care manipula sedanul şi s-a apropiat rapid, aceasta oricum nu avea dreptul să efectueze o depăşire, încălcând cel puţin regula care spune că depăşirea este interzisă în intersecţiile cu circulaţia nedirijată şi în imediata apropiere înainte de acestea.

Amintim că la volanul automobilului Volvo se afla o şoferiţă de 30 de ani. Împreună cu un tânăr de 27 de ani din Renault, ambii au avut de suferit traumatisme.

VIDEO: t.me/cx_md

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise