BMW Group face echipă cu AirConsole pentru a aduce jocuri în automobile din 2023

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

AirConsole şi BMW Group au anunţat un parteneriat care va aduce jocurile în noile automobile ale mărcii bavareze, începând cu 2023. AirConsole este o platformă de jocuri care se potriveşte perfect cu ecranul central curbat din cea mai nouă generaţie de maşini ale constructorului german şi oferă un catalog amplu şi divers de jocuri.

Jocurile se vor rula direct în sistemul de infotainment al automobilului. Tehnologia AirConsole permite ca jocurile să fie livrate instantaneu over-the-air şi să fie controlate prin smartphone-uri.

„Cu AirConsole vom folosi tehnologii inovatoare combinate cu o varietate largă de jocuri distractive şi multiplayer. Acest lucru va face ca fiecare situaţie de aşteptare în interiorul automobilului, cum ar fi încărcarea, să fie un moment plăcut.”

Stephan Durach, vicepreşedinte executiv de companie conectată şi dezvoltare operaţiuni tehnice în cadrul BMW Group

„Suntem extrem de mândri să extindem jocurile în interiorul automobilelor alături de BMW şi suntem încântaţi să creăm jocuri noi pentru divertismentul în maşină. Arhitectura noastră ingenioasă şi accesul uşor la platforma noastră vor schimba modul în care oamenii se distrează în automobilele lor.”

Anthony Cliquot, director executiv al N-Dream, compania din spatele mărcii AirConsole

Configurarea experienţei de joc cu AirConsole este fără probleme. Jucătorii au nevoie doar de un smartphone, care serveşte drept controler de joc, şi de ecranul central curbat BMW. Conexiunea dintre smartphone şi automobil se stabilește, de exemplu, prin scanarea unui cod QR în maşină. Jucătorii se pot bucura instantaneu de un joc distractiv.

BMW Group a ales AirConsole ca partener prin programul BMW Startup Garage.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/