(video) Felicitări! Andrei Maxian a ocupat un loc de top în Campionatul European de AutoCross

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Campionatul European de AutoCross, sezonul 2022, s-a încheiat weekendul trecut prin etapa finală care s-a desfăşurat în Mollerussa, Spania. Amintim că în această competiţie a participat şi moldoveanul Andrei Maxian, membru al echipei MasterCross, care în clasamentul general a reuşit să ocupe poziția 5 din 55!

Andrei Maxian a concurat în categoria Buggy1600, iar în etapa finală s-a mai bucurat de un loc pe podium (locul 3). Astfel, cu punctele obţinute şi în această ultimă etapă, în total 154, s-a clasat pe locul cinci!

Andrei Maxian are 27 de ani, este originar din Teleneşti şi de curând a devenit şi tatăl unui al treilea băiat. Felicitări duble din partea noastră!

Vezi etapa finală în care a participat, ulterior declaraţiile sale şi momentul de premiere:

Amintim că FIA European Autocross Championship se desfășoară pe circuite amenajate pe teren natural, cu orice tip de suprafață, având o lungime care variază de la 800 la 1.400 metri.

Cursele de autocross implică maximum 10 mașini pe pistă simultan și constau într-o succesiune de serii de calificare care duc la două semifinale și o finală.

Înființată în 1977 sub denumirea FIA European Cup, competiția a fost transformată în FIA European Championship în 1982. Categoriile permanente, care implică buggy-uri împărțite în funcție de nivelul lor de performanță și/sau de vârsta șoferilor lor, sunt SuperBuggy, Buggy1600 și JuniorBuggy.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/