(video) Accident la intrarea în Ialoveni, dinspre Dănceni. Un șofer în etate nu a cedat trecerea

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Nici luna martie nu s-a putut încheia liniștit. Astăzi, în jurul orei 12:35, poliția din Ialoveni a fost sesizată despre producerea unui accident rutier la intrarea în oraș. Mai exact în intersecția de lângă lacul Dănceni, traseul Chișinău-Hîncești.

Contactată de AutoBlog.MD pentru detalii, ofițerul de presă al IP Ialoveni, Mariana Didenco, ne-a comunicat că au fost implicate doar două autoturisme. Un VAZ și un Volvo. Preliminar s-a stabilit că șoferul din VAZ, un bărbat de 71 de ani, a neglijat prevederile RCR și nu a cedat trecerea. Drept rezultat a fost lovit din lateral de un Volvo condus de un tânăr de 33 de ani.

Într-un mod evident, reieșind din ce a rămas din mașina care nu mai corespunde standardelor moderne de siguranță, au avut de suferit pasagerii din aceasta. La spital au fost luați cu traumatisme atât șoferul VAZ-ului, cât și o pasageră de 68 de ani.

Pe caz a fost inițiat un proces penal pentru stabilirea tuturor circumstanțelor!

VIDEO: TV8

Vezi și: (video) Un vitezoman de 18 ani şi-a primit răsplata lângă Bardar şi a mai băgat în spital un alt şofer. Momentul accidentului

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise