(foto) Un GAZ-21 produs în 1963, reţinut la frontieră pentru că s-a dorit a fi scos ilegal din ţară

Descoperire mai neobişnuită la vamă. Un conațional s-a pornit în Polonia pentru a transporta o mașină produsă în anii ’60, dar planurile i-au fost dejucate de polițiștii de frontieră din punctul de trecere Leușeni. Totul din cauza unor nereguli depistate în actele autoturismului sovietic.

Incidentul cu pricina a avut loc în seara zilei de 13 octombrie curent. Pe sensul de ieșire din țară s-a prezentat, pentru autorizarea trecerii frontierei de stat, un bărbat în vârstă de 40 de ani, domiciliat în raionul Criuleni. Acesta conducea un Mercedes-Benz ce tracta o platformă, pe care se afla un exemplar GAZ-21, fabricat în 1963.

În timpul verificărilor de rigoare, polițiștii de frontieră au observat că numărul caroseriei autoturismului nu coincide cu cel din certificatul de înmatriculare provizoriu.

La audieri, conaționalul a declarat că și-a luat angajamentul doar de a transporta acest automobil în Polonia, contra unei sume de bani. În ceea ce privește neregulile depistate – nu este la curent.

Polițiștii de frontieră din Direcția regională VEST efectuează cercetări pe marginea acestui incident și s-a dispus realizarea unei expertize tehnice. Între timp, vehiculul a fost indisponibilizat pe teritoriul SPF Leușeni-2 până la finalizarea anchetei.

Vezi un caz similar, la acelaşi punct de trecere:

https://autoblog.md/foto-descoperire-mai-neobisnuta-la-frontiera-o-motocicleta-veche-de-56-de-ani-s-a-dorit-a-fi-scoasa-din-tara/

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/